Healing

Antevorta

Coaching, massage en healing

Quantum Touch


Wellicht niet bij iedereen bekend: Quantum Touch is een manier van healen door middel van het doorgeven van energie. Er wordt wel eens een vergelijking gemaakt met Reiki (wat overigens niet helemaal klopt). Sommigen noemen het dan ook wel ‘turbo reiki’, omdat de energie van Quantum Touch doorgaans een stuk krachtiger is. Ik ben al jaren bezig met deze manier van healing en met resultaat!

Vaak komen de mensen bij mij met klachten waar ze maar niet vanaf komen of waar geen duidelijke oorzaak voor gevonden wordt. Doorgaans hebben ze al veel geprobeerd, maar zonder noemenswaardig resultaat. Denk hierbij aan rugklachten, hoofdpijn, gewrichtsklachten, longproblemen etc. Na enkele behandelingen met Quantum Touch zijn de klachten vaak een stuk minder of zelfs helemaal weg. De klachten hoeven niet altijd heel specifiek of lichamelijk van aard te zijn. Ook mensen die "te druk in het hoofd" zijn, niet tot rust kunnen komen, slecht slapen of last hebben van piekeren etc. kunnen vaak veel baat hebben bij een behandeling.

Ik behandel niet alleen volwassenen en kinderen, maar ook dieren!

Enkele voorbeelden:

"Meisje van 9 jaar loopt al langer met heupklachten. Therapeuten en artsen weten niet wat het is en houden het op ‘groeipijn’ (en geven pijnmedicatie). Ik merk dat het meisje energetisch niet goed in balans is en na twee sessies zijn de klachten weg".


“Meisje van 10 jaar met autisme loopt dagelijks op school vast: in haar hoofd is het dan 1 grote chaos waardoor ze bij het minste of geringste in paniek raakt en dichtklapt. Vanaf de eerste behandeling ervaart ze een enorme rust en na een paar behandelingen in korte tijd gaat het veel beter op school en zijn de paniekaanvallen een stuk minder.”


"Een paard loopt al weken kreupel in de wei. Na één behandeling belt de eigenaar op dat ze weer door de wei galoppeerd (één sessie was overigens niet genoeg, maar na de eerste behandeling was er wel resultaat te zien)".


Quantum Touch is géén vervanging voor een arts: bij serieuze klachten dient u altijd een arts te raadplegen! Quantum Touch kan ondersteunend zijn, maar geen ernstige ziektes genezen!

 

Behandeling bij mens


Een sessie kan erg verschillen. Dit kan 15 min. zijn tot 1 uur. Ik begin het met "eerste check" en daarna start de behandeling. De eerste sessie is op mijn kosten en kan worden gezien als kennismaking.

Als ik kind behandel is de ouder hier gewoon bij. Afhankelijk van de leeftijd zal het kind op schoot zitten bij de ouder. Bij een kind zal een sessie ook wat langer duren omdat deze eerst even het hun gemak moeten worden gesteld.

Behandeling dierDieren liegen niet, ze geven aan of iets werkt of niet.

Ik kan dieren behandelen, dit is meestal thuis bij het dier. Hond, kat of paard, het maakt niet uit.

Een eerste sessie is ook hier voor mijn rekening, alleen de reiskosten tel ik hier wel.

Een dier behandelen is net even anders, deze kan geen terugkoppeling geven waar nodig. Dit zal ik intuitief doen (deels bij de mens ook overigens). Het baasje moet er wel bij zijn, deze kent het dier en kan misschien aan gedrag aflezen of het goed gaat of niet.

Copyright @ All Rights Reserved